Bronzen sportspelden voor leden van De Gigantjes

Delft – Op vrijdag 15 december 2017 heeft wethouder Raimond de Prez drie bronzen sportspelden uitgereikt aan leden van jeugdkegelvereniging De Gigantjes. 

Koen van Arem (16 jaar) ontving de bronzen sportspeld, omdat hij in 2016 Nederlands Kampioen Heren bij de junioren is geworden. Op 6 november 2016 versloeg hij al zijn concurrenten met een overall-gemiddelde van 8,15, waar maximaal 9 het hoogst haalbare is. 

Robin Wijnants (16 jaar) ontving de bronzen sportspeld, omdat zij op 6 november 2016 Nederlands Kampioen Dames bij de junioren is geworden. In de finale haalde zij een score van 7,4 en daar kwam niemand bij in de buurt.

Dirk van Leipsig (16 jaar) ontving de bronzen sportspeld, omdat hij in 2017 Nederlands Kampioen Heren bij de junioren is geworden. In een uiterst spannende finale versloeg Dirk clubgenoot Koen van Arem met één hout verschil, en dat na 90 ballen gooien.

Wethouder Raimon de Prez (midden) reikte drie bronzen sportspelden uit aan Koen van Arem (rechts), Robin Wijnants (tweede van rechts) en Dirk van Leipsig (tweede van links). Uiterst links Wicher Schreuders, voorzitter van de Sportraad.

Foto: Roel van Dorsten

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.