‘Instructie Verantwoord Alcoholschenken’, speciaal voor barvrijwilligers

Delft – Beste (sport)verenigingen uit Delft,

Vanuit het Plan van Aanpak Alcohol- en Drugspreventie gemeente Delft 2018 (Gezond In De Stad ‘GIDS’) willen wij zoveel mogelijk barvrijwilligers van Delftse (sport)verenigingen bijscholen. Dit doen wij door in samenwerking met Brijder een IVA-cursus aan te bieden. De IVA-cursus staat voor Instructie Verantwoord Alcoholschenken. Om alcohol te schenken moeten, volgens de Drank- en Horecawet, verenigingen beschikken over gekwalificeerd barpersoneel. Conform Drank- en horecawet art. 9 lid 2A.

De aftrap van het seizoen 2018-2019 heeft ondertussen plaats gevonden, daarom bieden wij barvrijwilligers van jullie vereniging 2 opties tot het gratis volgen van de IVA-cursus. Na deze cursus zullen de aanwezigen een certificaat ontvangen, waardoor ze gekwalificeerd barpersoneel genoemd mogen worden.

De training wordt gegeven op:

Wanneer:          Donderdag 11 oktober

Hoelaat:              20:00 uur – 21:30 uur

Waar:                   sv Wippolder, Rijksstraatweg 9

Of

Wanneer:          Woensdag 24 oktober

Hoelaat:              20:00 uur – 21:30 uur

Waar:                   DVV Delft, Kerkpolderweg 12

Om deel te nemen aan één van de cursusavonden, dien je je vooraf in te schrijven bij Tim Heemskerk. Aanmelden doe je door onderstaande informatie te mailen naar t.heemskerk@haaglandenbeweegt.nl

 

Voornaam:

Achternaam:

(Sport)vereniging:

Aanwezig op:

 

Voor beide avonden geldt een maximum van 60 cursisten. Vol = vol. Je ontvangt ten alle tijden een bevestigingsmail van Tim Heemskerk.

Vragen en/of opmerkingen? Op onderstaand email-adres beantwoord ik al jullie vragen.

Tot slot, breng de IVA-cursus binnen jouw vereniging aan het licht en zet het door naar de juiste personen. Met z’n allen zorgen we voor een nog veiligere omgeving.
 
Vriendelijke groet,

Tim Heemskerk
Projectmanager ‘Gezond in de Stad’

Sportief Besteed Groep
06 53 60 99 51
Vulcanusweg 263C, 2624 AV, Delft
t.heemskerk@haaglandenbeweegt.nl
www.sportiefbesteedgroep.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.