Meet & greet bijeenkomst op maandag 24 oktober a.s. bij DVC

Geachte sportbesturen in Delft,

Vrijdag 2 september jl. ben ik geïnstalleerd als burgemeester van Delft. De eerste 100 dagen als burgemeester benut ik om kennis te maken met onze mooie stad.

Graag maak ik ook kennis met u tijdens een meet & greet op maandag 24 oktober van 20.00 tot 22.00 uur.
Voor deze avond zijn de buiten sportverenigingen uitgenodigd. Zodra datum en locatie bekend zijn volgt een uitnodiging voor de binnen sportverenigingen.

U bent van harte welkom vanaf 19.30 uur (inloop) in de kantine van voetbalvereniging DVC, Sportpark Brasserskade (Brasserskade 238 te Delft).

Tijdens deze avond wil ik het graag, naast het kennis maken, met u hebben over de relatie en samenwerking tussen de sportverenigingen en de gemeente Delft.
Ik hoor graag van u hoe u deze relatie en samenwerking nu waardeert, waar wij deze eventueel kunnen uitbouwen en op welke terreinen we samen zouden kunnen werken aan een sterk Delft.

Deze uitnodiging is – om ruimte te houden voor het goede gesprek – bedoeld voor maximaal twee bestuursleden per sportvereniging.
Aanmelden voor de meet & greet kan via representatie@delft.nl.
Wilt u dat uiterlijk woensdag 19 oktober doen?

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Guus Heemskerk, secretaris@sportraadvandelft.nl of 015-2143890.

Ik kijk er naar uit u binnenkort te ontmoeten!

Een hartelijke groet,
Marja van Bijsterveldt

Burgemeester van Delft

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.