(On)beperkt sporten

Delft voor Elkaar heeft in samenwerking met de Delftse verenigingen opnieuw de krachten gebundeld om het sporten voor mensen met een beperking een impuls te geven. Om het actuele aanbod duidelijk in beeld te krijgen zijn we hard bezig met een nieuwe versie van het boekje “Kies je aangepaste sport”, namelijk (On)beperkt sporten 2018-2019. We verwachten dat het boekje zowel hardcopy als digitaal eind augustus klaar is voor presentatie.

Voor wie?
De (on)beperkt sporten 2018-2019 gids wordt uitgebracht om het bestaande aanbod voor mensen met een beperking in kaart te brengen. Met deze gids willen we de drempel naar sportverenigingen verlagen en de doelgroep meer in beweging krijgen. 

Deelnemen aan de gids?
Wij zijn continu op zoek naar nieuw aanbod, welke we duidelijk inzichtelijk willen maken. Stuur voor eind juli de input naar t.heemskerk@haaglandenbeweegt.nl,  zodat we ook jouw aanbod mee kunnen nemen in de gids. 

Publiciteit
Publiciteit rondom het aanbod wordt in eerste instantie verzorgd door Delft voor Elkaar. We zien hier ook een belangrijke rol voor de sportverenigingen. Bij presentatie van het boekje verzoeken wij u allen de link naar het boekje op jullie website te plaatsen. Zo maken we het aanbod met z’n allen inzichtelijk.

Esther Vergeer, ambassadrice
Esther Vergeer, oud Nederlands rolstoeltennisster die vanaf 1999 onafgebroken de eerste plaats op de wereldranglijst in het rolstoeltennis bezette tot januari 2013, heeft een belangrijke boodschap voor de (Delftse) doelgroep:

Tim Heemskerk,
Buurtsportcoach Delft voor Elkaar t.heemskerk@haaglandenbeweegt.nl
Joelle Eikelboom,
Buurtsportcoach Delft voor Elkaar j.eikelboom@haaglandenbeweegt.nl
Monica van Houwelingen,
Beweegcoach VTV ZHN m.vanhouwelingen@vtvzhn.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.