Word partner van de Delftpas!

DelftpasDelft – Wil je dat jong en oud bij jouw vereniging komen sporten? Word dan partner van de Delftpas! In Delft zijn 15 verenigingen aangesloten bij de Delftpas, waaronder de voetbalverenigingen SEP en sv DHL, Zwem- en Waterpolovereniging D’elft, Rugbyclub Delft en Budo Gouweleeuw.

Delftpasaanbieder: wat houdt dat in?
Elk pas jaar bieden verenigingen een actie aan via de Delftpas. Met deze actie geeft de vereniging de pashouder een korting van € 25 op de jaarcontributie. De sportvereniging ontvangt van de Rotterdampas, waarbij de Delftpas aangesloten is, een vergoeding van €20 per pashouder. Je kunt ook voor een maand of een lastminute actie kiezen om pashouders kennis te laten maken met jouw vereniging. Hier staat geen vergoeding van de Rotterdampas tegenover. Meedoen draagt bij aan gezonde Delftenaren en meer leden voor de vereniging. Het zou mooi zijn als er meer verenigingen aansluiten.

Meedoen is simpel
Voor slechts €5 per pashouder krijg je als Delftpasaanbieder niet alleen in Delft, maar ook in de regio aandacht voor je vereniging. Je actie wordt via verschillende kanalen onder de aandacht gebracht. Voor het plaatsen van de actie betaal je niets. Meedoen is simpel. Maak een account aan op www.rotterdampas.nl/partners  en dien een actie in. Via een app, (web)terminal of een kassasysteem registreer je de pashouders.

Delftpas in het kort
De Delftpas is een pas voor iedereen. Met de Delftpas kun je gratis of met korting leuke dingen doen op het gebied van educatie, recreatie, cultuur en sport. Door een samenwerking met de Rotterdampas zijn er 750 uitjes in Delft en de regio. Kijk voor meer informatie op www.delftpas.nl
Met sportieve groeten,

Guus Heemskerk
Secretaris/penningmeester Sportraad van Delft

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.