Bedankt!

SportambassadeursDelftBeste bestuurders, sporters en vrijwilligers,

Na twee jaar is het zover en zit de Sportambassadeurs periode van de Junior Sportambassadeurs en van mij als Sportambassadeur erop. Een bijzondere en intense tijd waarin we hebben mogen samenwerken met vele betrokken sporters, verenigingen, gemeente en organisaties vanuit sport en welzijn.

We kijken terug op vele mooie ontmoetingen en gezamenlijke acties. We hebben de periode afgesloten met het mini-symposium ‘Sport voor Iedereen’ en een Sportkleding/ Informatiemarkt speciaal voor mensen met een kleine beurs wat door de inzet van vele betrokken partijen, vrijwilligers en het hoge bezoekersaantal gelukkig een groot succes is geworden.

We willen dan ook alle betrokken verenigingen, sporters, vrijwilligers en de sportraad / sectie Onbeperkt Sporten enorm bedanken voor alle belangstelling, betrokkenheid en support! Verschillende verenigingen hebben een Junior sportambassadeur geleverd, acties opgezet rond inzameling van sportkleding, sportaanbod beschikbaar gesteld of op andere manieren met het team samengewerkt. Mede dankzij jullie hulp hebben wij de doelstelling van het sportambassadeur team ‘Sport voor Iedereen’, juist voor wie dat niet zo vanzelfsprekend is door bijvoorbeeld een handicap/ beperking, ziekte en/ of gebrek aan financiën op deze wijze vorm kunnen geven. Het Sportambassadeurschap is hiermee voor ons tot een einde gekomen en we dragen het stokje graag over aan een volgende ambassadeur. Uiteraard blijven we ons ook in de toekomst voor deze doelstelling inzetten.

We wensen iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2016!

Met feestelijke en sportieve groet,

Oud Junior sportambassadeurs en oud sportambassadeur 2014-2015:

Ezra (DES), Erik Jan (Redeoss), Jos (DHL), Nikki (RAYO), Stef (Onze Spelen), Thijs (DKIJV), Ousman (RAYO), Jasmijn (Ardemia) en
Yolanda Heijdel

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.