Ere-medaille Sportraad voor Theo Jansen

Theo Jansen zet zich al 30 jaar in als secretaris van dvv Delft. Het beroep van secretaris is altijd één van de drukst bezette functies binnen een bestuur met veel verantwoordelijkheid. In al die jaren heeft hij een zeer goede band opgebouwd met de KNVB en de andere sportclubs in Delft.

Door zijn vele contacten heeft hij belangrijke zaken voor dvv Delft kunnen regelen. Theo zit naast zijn secretariaatswerk bovendien in vele commissies. Van de Normen & Waarden-commissie tot de organisatie dit seizoen van de Stad Delft Bokaal.

Op een ander gebied liggen zijn verdiensten bij de uitbreiding van het clubgebouw, de bouw van de tribune en de totstandkoming van Sporthal Kerkpolder. Theo had de leiding bij al deze activiteiten en was de spil in de bouworganisatie. Bouwvergaderingen om 07.00 uur ‘s morgens waren de normaalste zaak voor hem.

Theo is ook zeer nauw betrokken bij het Ondernemersfonds Buitenhof, alsmede bij het MVV Verenigingstraject. Kortom een duizendpoot die zijn plezier haalt uit anderen diensten te verlenen. Nu met het oog op het 100 jarig bestaan van de vereniging is het tijd om hem in het zonnetje te zetten!

Met ere verdiend hij de eremedaille van de Sportraad Delft 2014!

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.