De Nationale Sportweek komt eraan..!

Delft – De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel om lekker sporten en bewegen te promoten. Tijdens deze week zetten honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties uit heel Nederland hun deuren open en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties. De Nationale Sportweek vindt plaats van 15 tot en met 29 september 2018.

Enthousiaste sporters worden geactiveerd om tijdens de Nationale Sportweek iemand die niet of weinig sport mee te nemen naar hun sportclub. Het is een effectieve manier om inactieve mensen van de bank te krijgen of vrijwilligers voor je sportclub te werven. Voor sportclubs en gemeenten dus een mooie kans om sportactiviteiten te organiseren die hierbij passen.

Via dit schrijven inventariseert het bestuur van de Sportraad van Delft bij de sportclubs die lid zijn van de Sportraad of er voldoende enthousiaste belangstelling is om in de Nationale Sportweek van 15 tot en met 29 september extra sportactiviteiten te willen houden tijdens de reguliere activiteiten op de vereniging. Ruim twee weken heeft de sportvereniging de gelegenheid om eventuele belangstellenden kennis te laten maken met een sportactiviteit.

Bij voldoende aanmeldingen van de sportverenigingen welke bereid zijn om sportactiviteiten aan te bieden hetzij overdag of in de avond zal de Sportraad van Delft het voortouw nemen e.e.a. verder te gaan organiseren qua PR. Meld je aan voor 31 mei a.s. bij Guus Heemskerk, secretaris van de Sportraad van Delft.  Op zondag 2 september zal het activiteitenprogramma via het Sportraadbestuur gepubliceerd worden in de krant ‘Delft op Zondag’. Daarom ontvangen wij graag – van die clubs die zich in de vooraanmelding bij ons hebben gemeld – voor 31 juli a.s. een gedetailleerd programma welke activiteiten de vereniging in de periode van 15 september t/m 29 september gaat aanbieden.

Meer informatie vindt u op de website van de Nationale Sportweek.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.