Deelname aan Nationale Sportweek in Delft

Wat is de Nationale Sportweek?

Delft –  De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel om lekker sporten en bewegen te promoten. Tijdens deze week zetten honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties uit heel Nederland hun deuren open en verzorgen ze sportclinics,   toernooien en -demonstraties. De Nationale Sportweek vindt plaats van 9 tot en met 17 september 2017.

Het thema ‘Ik neem je mee!’ is nauw verbonden met de Nationale Sportweek. Enthousiaste sporters worden dan geactiveerd om iemand mee te nemen naar hun sportclub die niet of weinig sport. Het is een effectieve manier om inactieve mensen van de bank te krijgen of vrijwilligers voor je sportclub te werven. Voor sportclubs en gemeenten dus een mooie kans om sportactiviteiten te organiseren die hierbij passen.

Via dit schrijven inventariseert het bestuur van de Sportraad van Delft bij de lid sportverengingen of er voldoende enthousiaste belangstelling is om in de Nationale Sportweek van 9 tot en met 17 september en de week daarna ( tot 22 september) sportactiviteiten te willen houden tijdens de reguliere activiteiten op de vereniging. Ruim twee weken heeft de sportvereniging de gelegenheid om eventuele belangstellenden kennis te laten maken met een sportactiviteit.

Bij voldoende aanmeldingen van de sportverenigingen welke bereid zijn om sportactiviteiten aan te bieden hetzij overdag of in de avond zal de Sportraad van Delft het voortouw nemen e.e.a. verder te gaan organiseren. Meld je aan voor 20 juli a.s. bij secretaris van de Sportraad van Delft, Guus Heemskerk, aheemskerk@wish.nl.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.