Gouden sportspelden voor Jaap Holierhoek en René Meijster

Delft – Wethouder Raimond de Prez heeft onlangs 2 gouden sportspelden uitgereikt aan twee Delftse vrijwilligers vanwege hun jarenlange verdiensten voor de Delftse sport.

Op zondag 7 januari 2018 ontving Jaap Holierhoek, die al 70 jaar lid is van de voetbalvereniging DHL, de gouden sportspeld voor zijn vele verdiensten voor DHL. Jaap is meer dan 50 jaar vrijwilliger geweest in verschillende functies, zoals jeugdtrainer en leider. Op dit moment maakt hij nog deel uit van de onderhoudsploeg, die gewoonlijk iedere maandag bij DHL aan het werk is.

Jaap Holierhoek (m) werd bij DHL in het zonnetje gezet. Naast een onderscheiding voor 70 jarig lidmaatschap ontving hij van Raimond de Prez de gouden sportspeld. Verder op de foto Dick van der Boon (secretaris DHL, links), Paul de Bree (voorzitter DHL, tweede van rechts) en Guus Heemskerk (Sportraad, rechts).

Op vrijdag 12 januari jl. was het de beurt aan René Meijster van de korfbalvereniging DES om de gouden sportspeld te ontvangen. Tijdens een druk bezochte nieuwjaarsreceptie reikte wethouder Raimond de Prez deze speld uit. René Meijster is sinds 1967 lid van DES en heeft zich ook in vele functies als vrijwilliger onderscheiden. Zo is Meijster in verschillende termijnen voorzitter van de vereniging geweest, en heeft hij ook deel uitgemaakt van de jeugdcommissie. De laatste jaren is René Meijster actief als coach bij de senioren.

De gouden sportspeld voor René Meijster (tweede van rechts), hier geflankeerd door Guus Heemskerk (Sportraad), Jan Deurloo (voorzitter DES) en wethouder Raimond de Prez (rechts).

Fotografie: Roel van Dorsten

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.