Healthcoins sparen!

Gezond verdiend is Goed Bezig

GGZ Delfland en JOGG-Delft starten op 23 oktober a.s. een project in samenwerking met Healthcoin om de jeugd in Delft te stimuleren gezonde keuzes te maken en ze daarvoor te belonen. Een gezonde leefstijl zorgt er uiteindelijk voor dat je letterlijk en figuurlijk in je vel zit en dat is waar we naar streven!

Voordat we van start gaan moeten we er eerst gezamenlijk ervoor zorgen dat we een leuke groep deelnemers krijgen voor het project. Om jullie zo goed mogelijk te faciliteren in het werven van deelnemers voor Zelf Sterk Delft – Healthcoin, staat hieronder informatie over het project en krijgen jullie folders toegestuurd. Er zijn maar 60 plekken voor de eerste periode van 4 maanden. Daarna gaan we kijken hoe het is gegaan en uitbreiden naar een grotere groep.

Wat is Healthcoin?

Healthcoin is een gezonde munt die de deelnemers verdienen door te bewegen. Hun beweging, het aantal stappen, wordt gemeten met een Fitbit. De eerste Healthcoins verdienen ze al bij 3.000 stappen per dag. Deze Healthcoins krijgen ze uitgekeerd op de Healthcoin app op hun mobiele telefoon. Als ze genoeg Healthcoins hebben gespaard kunnen ze deze uitgeven aan een gezond cadeau. Dit kunnen bijvoorbeeld sportspullen zijn, spelletjes, een step, geurtje of andere gezonde producten.

Zelf Sterk Delft – Healthcoin

Voor dit leuke project van 4 maanden, waarin deelnemers sparen voor gezonde cadeaus door te bewegen, zijn er maar 60 plaatsen. De deelnemers kunnen in deze periode voor €40 Healthcoins verdienen door stappen te zetten. Daarnaast krijgen ze voor deze 4 maanden een Fitbit te leen zodat ze hun stappen kunnen meten.

Voor wie is het project?

Iedereen tussen de 10 en 23 jaar in Delft kan meedoen met het project. Het maakt niet uit of de jeugd al veel in beweging is of juist weinig beweegt. In dit startproject kan iedereen meedoen!

Hoe kunnen ze zich inschrijven?

Op de webpagina: http://healthcoin.nl/zelfsterkdelft/ staat een filmpje over het project en een knop waar ze zich kunnen inschrijven. Belangrijk is dat ze zich door deze knop niet definitief hebben ingeschreven. Ze moeten op 23 oktober naar de bijeenkomst in “The Culture”, Mozartlaan 670, 2625 CZ te Delft, aanvang 16.00 uur om hun Fitbit in ontvangst te nemen en officieel van start te gaan met het project.

Het is aan te raden om van tevoren aan te melden via de website, omdat er maar 60 plekken beschikbaar zijn. Ze kunnen ook op 23 oktober komen naar de bijeenkomst en zich daar nog aanmelden, maar vol = vol!

Voor meer info over Healthcoins ga naar de website: http://healthcoin.nl/

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.