Jaarverslag Sectie Voetbal 2015

Op de Voorjaars ALV van 11 mei 2015 traden na 17½ jaar (november 1997) voorzitter Wicher Schreuders en secretaris/penningmeester Guus Heemskerk af als bestuurslid. Reden hiervoor is de dubbeling met hun functies in het bestuur van de Sportraad Delft, waar Wicher Schreuders reeds sinds april 2008 deel van uitmaakt en Guus Heemskerk sinds april 2014. Pieter van Veen bleef aan als bestuurslid van de Sectie, waar hij nu werd gekozen in de functie van voorzitter. Als nieuwe leden van het bestuur werden gekozen Dik Schreuders (secretaris) en Sjaak Lispet (penningmeester).

Tijdens de Voorjaarsvergadering bij DHL en de Najaarsvergadering op 30 november 2015 bij Vitesse Delft, kwamen de gebruikelijke agendapunten aan bod. Dit zijn de diverse punten betreffende de Sportraad, de KNVB en de gemeente Delft.

Voor wat betreft KNVB-zaken ging het over wijzigingen in de bestuurlijke vertegenwoordiging van 60 verenigingsraadsleden naar 30 leden van de ledenraad, de centralisatie van Rotterdam naar Zeist van de ondersteunende arbeidsorganisatie én de wijzigingen in de competitiestructuur. Voor deze regio werd december 2015 Wicher Schreuders – reeds lid van de Verenigingsraad – nu gekozen als lid van de Ledenraad.

Voor wat betreft gemeentelijke zaken ging het met name over de voort-gang en ontwikkelingen met betrekking tot het Drijver&Partners-onderzoek betreffende de sport in Delft en de gemeentelijke huurcontracten.

Het bestuur van de Sectie Voetbal constateert tot tevredenheid dat in augustus 2015 ook weer de Stad Delft Bokaal plaats vond, hetgeen dit jaar werd georganiseerd door DHC en DVC.

Op maandag 28 december 2015 organiseerde de Sectie Voetbal in de sporthal Buitenhof voor het 3e achtereenvolgende jaar het Delftse zaalvoetbalkampioenschap.

 

Bestuur Sectie Voetbal
Dik Schreuders, secretaris

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.