Meet & Greet met de burgemeester

Meet & Greet met d burgemeester van Delft

Delft – Wij ontvingen onlangs een uitnodiging voor een Meet & Greet met de (nieuwe) burgemeester van Delft. Deze uitnodiging is speciaal bedoeld voor bestuursleden van de Delftse binnensport-verenigingen.

Geachte sportbesturen in Delft,

Vrijdag 2 september jl. ben ik geïnstalleerd als burgemeester van Delft. De eerste 100 dagen als burgemeester benut ik om kennis te maken met onze mooie stad.
Graag maak ik ook kennis met u tijdens een meet & greet op dinsdag 6 december a.s. van 20:00 tot 22:00 uur. Voor deze avond zijn alleen de binnensport-verenigingen uitgenodigd.

U bent van harte welkom vanaf 19:30 uur (inloop) in de kantine van TTV DHC, Sportzaal Parkschool, (Poptahof Noord 448, 2624 RZ te Delft).
Tijdens deze avond wil ik het graag, naast het kennis maken, met u hebben over de relatie en samenwerking tussen de sportverenigingen en de gemeente Delft.
Ik hoor graag van u hoe u deze relatie en samenwerking nu waardeert, waar wij deze eventueel kunnen uitbouwen en op welke terreinen we samen zouden kunnen werken aan een sterk Delft.

Deze uitnodiging is – om ruimte te houden voor het goede gesprek – bedoeld voor maximaal twee bestuursleden per sportvereniging. Aanmelden voor de meet & greet kan via representatie@delft.nl.
Wilt u dat uiterlijk voor donderdag 1 december a.s. doen?

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Guus Heemskerk, secretaris@sportraadvandelft.nl of 015-2143890.

Ik kijk er naar uit u binnenkort te ontmoeten!banner_mg

Een hartelijke groet,

Marja van Bijsterveldt
Burgemeester van Delft

Foto: Roel van Dorsten

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.