Nieuwe bestuursleden stellen zich voor

Delft – Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Sportraad van Delft heeft het bestuur versterking gekregen van twee nieuwe bestuursleden. Zij stellen zich hier kort voor:

Dennis Geurts is 50 jaar oud, getrouwd, met drie sportende kinderen; Dennis is werkzaam als docent bewegingsonderwijs op het Christelijk Lyceum Delft. Daarnaast is hij eigenaar van Movella, een organisatie die techniektrainingen verzorgd in hockey-, voetbal- en lopen. Verder is Movella ook actief in het korfbal. Movella ondersteunt clubs met trainingen en trainers bij hockey- en voetbalverenigingen. Dennis heeft zelf 12 jaar gevoetbald in het eerste elftal van Vitesse Delft. Dennis wil nu ook op een andere manier in de sport actief zijn, gezien zijn achtergrond en ervaring kan hij de verbinding zijn tussen de sportclubs en de scholen.

Cees van Velzen, 67 jaar, is van origine een volleyballer. Hij zat in de technische commissie van zijn volleybalclub, was daar bestuurslid en was uit die hoedanigheid ook betrokken bij de bouw van Sporthal Kerkpolder. Later is Cees zich meer op andere sporten gaan richten: golf, bridge en tennis. Hij was onder meer voorzitter van DTB (tennis) en is momenteel voorzitter van Bridgeclub De Gaech. Hij is onder meer betrokken bij het ontwikkelen van een gezamenlijk onderdak voor de denksporters. Hij denkt met zijn achtergrond vanuit vooral zaal- en denksporten een aanvulling op het huidige Sportraadbestuur te kunnen zijn. Daarnaast is hij voorzitter van de Begeleidingscommissie van het Instituut Sociaal Raadslieden, dat binnen de gemeente een vangnetfunctie vervult voor mensen die tussen wal en schip dreigen te vallen. Hij is van huis uit zowel orthopedagoog als organisatie- en veranderkundige en heeft in zijn werkende leven zowel als zelfstandige maar ook in dienstverband een groot aantal projectmanagement- en directiefuncties vervuld in diverse sectoren. Hij wil zich vooral richten op de vraag hoe sport en meer in het bijzonder sportverenigingen een rol kunnen spelen in het (meehelpen) oplossen van problemen in het sociale domein.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.