Praat mee

Waar moet het bij de gemeenteraadsverkiezingen volgens jou vooral over gaan? Laat je stem horen!


Delft – Bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart bepalen we met z’n allen wie het de komende vier jaar voor het zeggen krijgt in de gemeenteraad. Nou ja, met z’n allen? Bij de verkiezingen van 2010 en 2014 kwam nog geen 54% van de kiesgerechtigden stemmen. Wij willen je uitdagen dit jaar actiever mee te doen, ook in de komende weken al. Door mee te beslissen welke onderwerpen volgens jou de aandacht verdienen van de lokale politici!

Stadsradio Delft zoekt de inbreng van sporters en sportbestuurders

Waar moet het volgens jou vooral over gaan bij de verkiezingen? Wat moet een politieke partij in Delft aanpakken om jouw stem te krijgen? Meldt in het formulier hieronder wat jíj belangrijk vindt. Stel een vraag over een onderwerp dat je aan het hart gaat. Misschien maakt Stadsradio Delft er samen met jou een reportage over. Waarin je mogelijk zelf de gelegenheid krijgt om de politici je vraag voor te leggen.

De gemeenten hebben de afgelopen jaren heel wat taken overgenomen van het Rijk, op het gebied van de jeugdzorg, de WMO, werk, inkomen en participatie. Je vraag zou daarover kunnen gaan, maar is er iets anders dat je bezighoudt? Schroom niet!

Omdat journalisten niet alleen willen roepen maar ook willen luisteren, vragen ze hieronder jullie inbreng. Zodat het bij de verkiezingen ook kan gaan over wat jullie echt belangrijk vinden.

Click [hier] voor het deelname formulier

Veel succes en bedankt voor de medewerking.

Met vriendelijke groet,

Frans van Rijnswou
Stadsradio Delft

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.