Representatiebeleid

Inleiding

Het representatiebeleid van het bestuur van de Sportraad van Delft is niet eerder vastgelegd. Het bestuur van de Sportraad wordt door een lid van de Sportraad uitgenodigd bij officiële gelegenheden en jubilea van het lid. De gemeente Delft wordt vaak ook uitgenodigd. De Sportraad wordt bij deze gelegenheden vertegenwoordigd door (zo mogelijk) twee leden van het dagelijks bestuur.

Vertegenwoordiging bij welke gelegenheid

Jubilea

De Sportraad moet een uitnodiging ontvangen van het lid en is aan de orde bij officiële jubilea van het 25, 50, 75, 100, 125 (etc.) -jarig bestaan van het lid.

De financiële bijdrage is € 2,50 euro per jaar van het bestaan van het lid en bedraagt bij voornoemde jubilea respectievelijk € 65, € 125, € 190, € 250 en € 315 euro.

Opening nieuwbouw

De Sportraad moet een uitnodiging ontvangen van het lid bij de opening van nieuwbouw. De Sportraad overhandigt op de receptie een tegoedbon op de receptie van € 100.

Kampioenschap

Sportraad moet een uitnodiging ontvangen van het lid bij een kampioenschap van het hoogste vertegenwoordigend team. Een tegoedbon wordt niet standaard verstrekt. Het is ter beoordeling van het dagelijks bestuur van de Sportraad de uitnodiging te aanvaarden en eventueel een tegoedbon uit te reiken.

De financiële bijdrage wordt in de vorm van een tegoedbon tijdens de receptie overhandigd en het betreffende bedrag wordt dan later naar een door het lid op te geven bankrekeningnummer (op naam van het lid) overgeschreven.

Toespraak en overhandiging tegoedbon (bij jubilea en opening nieuwbouw)

De wethouder houdt een toespraak en overhandigt de tegoedbon. Bij afwezigheid van de wethouder neemt de voorzitter van de Sportraad of een lid van het dagelijks bestuur deze taak op zich.

Naast de toespraak van de wethouder kan de voorzitter van de Sportraad ook een toespraak houden.

De toespraak wordt voorbereid door het dagelijks bestuur van de Sportraad. Een model van een tegoedbon is beschikbaar bij de Sportraad en heeft het logo van de gemeente Delft en de Sportraad.

Financieel

De Sportraad ontvangt van de gemeente Delft een subsidie om bij voornoemde jubilea en gelegenheden een bedrag te schenken. De tegoedbonnen worden door de Sportraad ten laste van de subsidie gebracht. Jaarlijks wordt de subsidie door de Sportraad met de gemeente afgerekend.

Vastgesteld 18 april 2016

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.