Spinningactie voor Inloophuis Debora

nh1816Delft – Verzekeringsmaatschappij NH1816 bestaat dit jaar 200 jaar. In verband met dit jubileum wordt er een actie georganiseerd, waarbij sport en een sociaal/maatschappelijk karakter bij elkaar komen. De heren Koos van der Burg (o.a. bekend van zijn spinning-acties) en Sjaak Lispet (voorzitter dsv Full Speed) organiseren in de zomer van 2016 een spinning-event op de Beestenmarkt in Delft, waarvan de opbrengst volledig ten goede zal komen aan het Inloophuis Debora (ontmoetingscentrum van Delft en omstreken voor mensen met kanker en hun naasten). Voorwaarde voor deelname is dat er tijdens de spinningactie € 10.000 opgehaald wordt.
De NH1816-actie houdt in dat de opbrengst van dit evenement door de verzekeraar verdubbeld zal worden met een maximum van € 10.000,-. De absolute winnaar krijgt er zelfs € 20.000,- bij, zodat er mogelijk in één keer 30.000,- kan worden opgehaald.

Om dit te bereiken moet er via de site van NH1816 gestemd worden op dit evenement. Meer informatie én uw stem uitbrengen kan via de site van NH1816.

Wij verzoeken u vriendelijk om ons te steunen en uw stem uit te brengen!

Paul Friskes, Koos van der Burg en Sjaak Lispet

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.