Waardering in de sport

Waardering in de sport
De regeling ‘Waardering in de sport’ maakt het mogelijk om meer aandacht te vragen voor de prestaties en om de hoofdrolspelers te onderscheiden.

Bloemen
Sportprestaties roepen niet alleen een trots gevoel op, maar motiveren ook mensen uit de samenleving om zelf actief te gaan sporten. Met een betere gezondheid tot gevolg.

Regeling
De regeling ‘Waardering in de sport’ maakt het mogelijk om meer aandacht te vragen voor de prestaties en om de hoofdrolspelers te onderscheiden. De regeling heeft betrekking op de volgende doelgroepen en prestaties:
Sporters tot 18 jaar (kampioenschappen en eindklassering internationale toernooien)
Sporters vanaf 18 jaar (kampioenschappen en eindklassering internationale toernooien)
Vrijwilligers (aantal jaren vrijwilligerswerk)
Verenigingsjubilea (aantal jaren bestaan)
Nieuwbouw/renovatie sportaccommodaties (eerste steenlegging, opening)

Informatiefolder
In de folder Waardering in de sport (pdf, 84 kB) vindt u alle relevante informatie over de huldigingsregeling van de gemeente Delft. Bijvoorbeeld welke huldigingen mogelijk zijn en welke onderscheidingen daar bij horen.

Let op, sinds 1 april 2012 is de uitvoering van de regeling ‘Waardering in de sport’ overgegaan naar de Sportraad van Delft. In tegenstelling tot de informatie in de folder betekent dit dat u een huldiging aanvraagt bij de Sportraad en dat zij uw aanvraag verder afhandelen. De gemeente blijft wel verantwoordelijk voor de beleidsmatige kant van de regeling.

Huldiging
Wilt u uw sportvereniging of iemand binnen uw sportvereniging opgeven voor een huldiging? Vul dan aanvraagformulier in op de website van de Sportraad. De Sportraad beoordeelt vervolgens uw aanvraag en bepaalt welk type huldiging wordt aangeboden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.