Themabijeenkomst ‘Belonen in de sport’

Delft – Het Bestuur van de Sportraad van Delft nodigt u van harte uit voor het bijwonen van de themabijeenkomst ‘Belonen in de sport’, welke op maandag 29 februari 2016 vanaf 20:00 uur wordt gehouden in het clubgebouw van de voetbalvereniging Vitesse Delft, Henk van Riessenlaan 2, 2626 AB te Delft.

Tijdens deze themabijeenkomst verneemt u praktische informatie en handige tools met betrekking tot (veranderde) wet- en regelgeving rondom vrijwilligersvergoedingen, fiscale grenzen en werkgeverschap.

Er zal in worden gegaan op de verschillende vormen hoe een sportvereniging zijn werknemers en vrijwilligers het beste kan belonen. Dit kan via een vrijwilligersregeling, ZZP, IB-47 en/of middels een arbeidsovereenkomst. De juridische en fiscale grenzen zullen in de presentatie worden meegenomen.

In 2015 hebben een aantal wettelijke veranderingen plaatsgevonden, waaronder de Wet ‘Werk en Zekerheid’ en de Werkkostenregeling. Op beide onderwerpen wordt dieper ingegaan en uitgelegd welke gevolgen dat voor de sportvereniging heeft.

De presentatie wordt verzorgd door de heer Harry Akkermans, accountmanager Stichting Sportkader Nederland.

Het Bestuur van de Sportraad van Delft hoopt u te kunnen verwelkomen op maandag 29 februari a.s. bij Vitesse Delft.

Namens het Bestuur,

Wicher Schreuders, voorzitter
Guus Heemskerk, secretaris/penningmeester

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.