Werkt uw vereniging al samen met het Jeugdsportfonds?

Delft – Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen. In Delft werkt het Jeugdsportfonds al met veel verenigingen samen. Zo hebben we sinds 2014 al 2063 kinderen kunnen laten sporten in Delft! Kijk op www.jeugdsportfonds.nl voor meer informatie.

Maximale vergoeding sportaanvragen naar €325,-!
Sinds 1 september 2017 is de maximale vergoeding voor sportaanvragen in Delft verhoogd naar € 325,-. Zo wordt het voor deze kinderen ook mogelijk om iets duurdere sporten te gaan beoefenen en blijft er in veel gevallen nog geld over voor een waardebon. De waardebon is er om sportkleding of sportattributen te kopen die noodzakelijk zijn voor het beoefenen van de sport. Er kan alleen een waardebon worden uitgeschreven als er na de contributie nog geld over is van de maximale vergoeding. De verhoging zorgt er dus voor dat hier vaker gebruik van kan worden gemaakt.

Hoe kan een van mijn leden gebruik maken van het Jeugdsportfonds?
Als één van uw leden de contributie niet of met moeite kan betalen door een laag inkomen, kunt u ze doorverwijzen naar het Jeugdsportfonds. Het liefst naar één van onze intermediairs. Intermediairs beoordelen de situatie van een gezin en kunnen namens de ouders een aanvraag voor een kind indienen. U vind HIER een lijst met intermediairs waar u ouders naar kunt doorverwijzen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.