Workshop ‘Maatschappelijk betrokken ondernemen verbindt en versterkt’.

Delft – Delft voor Elkaar organiseert in samenwerking met MVV en de Delftse uitdaging de workshop ‘Maatschappelijk betrokken ondernemen verbindt en versterkt’.

Verbinden en versterken
Vrijwilligersorganisaties hebben een belangrijke rol in de maatschappij. Vaak lopen organisaties echter tegen uitdagingen als bijvoorbeeld het vinden van voldoende vrijwilligers of de financiën op orde houden. Door de samenwerking met het bedrijfsleven op te zoeken creëert u kansen om uw organisatie te versterken.

Maar nu de praktijk: Wat kan uw organisatie brengen en wat kunt u halen? Hoe vindt u elkaar? Wat past bij uw organisatie?
Karin Pannekoek (MVV) en Wilma Broeseliske (de Delftse uitdaging) helpen u antwoord te vinden op deze vragen. Ook kunnen zij u vertellen over verschillende succesvolle matches die reeds zijn gemaakt in het kader van maatschappelijk betrokken ondernemen. Op die manier willen zij u inspireren om vanuit uw eigen kracht te groeien en bij te dragen aan een vitale samenleving.

Voor wie?
Voor alle (vrijwilligers)organisaties en verenigingen die meedoen en geïnteresseerd zijn in de Delftse samenleving.

Wanneer?
De workshop wordt gehouden opdinsdagavond 14 november 2017 van 18.00-20.00 uur, inloop vanaf 17.30 uur
Wij zorgen voor een broodje en wat te drinken.

Waar?
Delft voor Elkaar, Van Bleyswijckstraat 91, Delft (2e etage)

Kosten?
Deze workshop is gratis!
Wanneer u onverhoopt verhinderd bent, kunt u een vervanger laten deelnemen aan de workshop. Tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de workshop kunt u zich kosteloos afmelden. Meldt u zich later of niet af, dan brengen wij u € 30,- in rekening voor de gemaakte kosten.

Meldt u snel aan, want vol is vol. De inschrijving gaat op volgorde van aanmelding en maximaal een deelnemer per organisatie.
Inschrijven via administratie@delftvoorelkaar.nl.

Voor vragen bel 015-7600200 of mail naar info@delftvoorelkaar.nl.

Wij zien u graag bij de workshop!
Met vriendelijke groet,

Muaha Tatipata
Delft voor Elkaar, Vrijwillige Inzet

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.